Lite fler möten

Söndagen började tidigt med styrelsemöte direkt efter gofrukosten. En stund till vid frukostbordet hade inte varit fel.  
Snabbt styrelsemöte för att hinna med att lyssna på Barncancerfonden Norras föreläsare Jonas Eriksson. En fotbollsarena var på hans första bild och då tänkte jag att det skulle kopplas till helgens tema, kommunikation och att detta skulle handla om en annan arena. 

(null)

(null)

(null)

Så typiskt mig...föreläsningen handlade om en annan arena, men hur man kommunicerar på en arena och att det liknar vardaglig kommunikation. Jonas en tydligen mycket känd domare i en sport jag inte kan något om eller känner till några kändisar i. Det var inte någon som helst igenkänning i fotbollssnacket, men allt han så inspirerande pratade om kan appliceras på andra arenor. Föreläsningen inspirerade och en och en halv timme gick snabbt. Tack Norra för inbjudan!
Efter föreläsningen, som på något sätt gav ny energi, fortsatte vi i Östra med att skriva ihop kommande handlingsplaner. Alla jobbade på och vi fick så mycket gjort innan det var dags att äta lunch och sedan åka hem. 

(null)
Lovely löv

Så härligt att hinna ut i den varma söndagseftermiddagen. Skogen hade lockat till sig en massa söndagspromenerare, så det är tur att vi väljer de mindre skogsstigarna. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
Tänk om Nowa kunde vara en kantarellhund. Hon är bara nöjd att lufsa runt på den sköna mossan. 

(null)

(null)
Lite svamppizza

(null)
Trodde nog inte att jag skulle kunna vara ute såhär års i över en timme och yoga. 

 

Vilken helg jag har haft med underbara människor. 
TACK