Ny månad

Ny månad som startade med ett vackert väder om än lite kyligt. Bergsbrons spöken såg i dagens solljus nästan lite söta ut. Tänk vad solens strålar kan få saker att upplevas så annorlunda. Snabblunchade med Alwa på IFK Norrköpings restaurang. Ärtsoppa och pannkakor lockade, eller rättare sagt någon lockades av pannkakorna. 

(null)

(null)
Hemmaplan för laget som visst klarade sig fint borta igår. 

(null)

Ärtsoppan var nog en av de godaste jag har ätit även om jag inte orkade leta rätt på senapen. Mitt lunchsällskap som bara åt pannkakor med tillbehör och gurka var nöjd med stekningen. 
Tillbaka till jobbet där jag kände fredagskänsla redan idag så morgondagen ändrats till en semesterdag. Vilket bra jobb som gör det möjligt att kunna ta semester när man behöver. Höstlov hade annars varit rätt så passande att få i mörkret. 

Gled sakta Kungsgatan hemåt och tack vare bilköerna så blev det en bild på Bergsbron idag också. Vackert industrilandskap i Norrköping. 

(null)
Glada spöken idag som svävar i solskenet. 

(null)
Jämför denna bild från igår. Den ser bra mycket mer spöklik och läskig ut. 

Mysigt att ha ett par dagar med miljöombyte. Saker som ska upp till Helmystugan och ett litet möte för alla Barncancerfonden Östras medlemmar som kommande skidsäsong får möjlighet att hyra stugan på Skalet. Checka hur bygget fortskrider med teknikrummet ska bli spännande att få se. Sist jag var uppe så var bara formen till plattan på plats. 

(null)
Väntar på kvällsmaten. 

(null)
Ljusdals bro passerades lite snabbare än området kring centrum. 

Vi passerade ett Ljusdal där nog nästan alla hade gått man ur huse för Allhelgona firande i stadskärnan.  Eldkorgar brann och pumpor lyste utmed husväggarna och en massa marknadsstånd  lockade  och det såg riktigt mysigt ut när vi gled igenom i gånghastighet för att kunna släppa över folk som var överallt. 

(null)
En stor IKEA-påse med filmer...

(null)
...och en kartong med spel skänkte Kia. 
TACK
Nu är det på plats iallafall, tur att vi bara är två så att det fick plats i bilen.  Spel och filmer som alla familjer kan låna när de är uppe för rekreation i Vemdalsskalet. 

(null)

(null)


Ny månad, en ny yogamånad
Yoga With Adriene
FOCUS
Invigning i fjällmiljö efter många timmar i bilen. 

0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: FOCUS, Förengodsak, Halloween, IFK Norrköping, McDonalds, Parken, bilresa, filmer, lunch, semester, skänkt, snabbmat, spel, spöke, yoga, ywafocus