Mitt i veckan

Onsdagen kom och passerade i ett svisch. Direkt efter jobbet blev det en tur över till Ronald McDonald Hus i Linköping för ett styrelsemöte. Så från en namnskylt till en annan iklädd en orange klänning. Tre dagar än så länge i orangea kläder och det har gått bra för några kläder i den färgen har jag sedan gammalt. En orange polo inhandlades i en second hand affär i Stockholm, Humana tillsammans med en halsduk i samma nyans. Lite kul är det allt när vi har små upptåg eller enade kring något så simpelt som klädesfärg. 

(null)
Från en skylt till...

(null)
...en annan namnskylt. 

(null)
Mysigt och välkomnande när man kommer in i hallen. 

(null)
Trevligt i konferensrummet som vi lånar vid många av våra möten. 

Medan vi satt länge och hade möte så var huset i full aktivitet med en massa scouter som var och pysslade och åt tacomiddag. Ett hus som lever och ger husrum till familjer som behöver vara nära sjukhuset när deras barn är sjuk. 
Glad över att vara en del i denna föreningen även om jag tycker att barncancer borde utrotas. Vi har varandra och det känns så bra. 

(null)

Även om jag kom hem halv elva så behövde jag ta mig en halvtimme för yoga innan jag hamnade framför ett avsnitt Outlander för att varva ner. 


Fin dag som blev lång.