Fyndarfredag

Vaknade i ottan av allergiska besvär och av att det blåste en hel del utanför fönstret. Maj månad i all sin grönskande prakt som samtidigt alltid och för all tid kommer bära djupa sår av förlust. Det är lite jobbigt att det vackra kan framkalla dessa jobbiga minnen av de sista sex veckorna i april och maj som vi fick med Wera för åtta år sedan. Vi fick en sista skidsemester tillsammans, men sedan blev allt en fruktansvärd kamp mellan hopp  och förtvivlan då vi hoppades och kastades omkull gång på gång. Wera ville inget hellre än att bli frisk och få leka med sina kompisar och till sommarlovet få komma ut och segla. Självfallet hela familjens önskan efter den långa och tuffa behandling som sattes in för att bekämpa tumören. 

Se till att få ut det du vill av livet! 🌸💗🌸
 

(null)

(null)
Äppelblommor gör mig extra påmind. 

(null)
Efter GöteborgsVarvet 2014, ett minne med mycket lyckokänsla. 

Självfallet finns det väldigt många härliga minnen från tiden som har passerat efter Wera och fler skapas hela tiden. Jag väljer att försöka se på livet med ödmjukhet, lite jävlar anamma och att det mesta går om man tror på det. Drömmar ska man ha och målbilder målas upp. Sedan får man förhoppningsvis allt att falla på plats. Lite roligt behöver man ha samtidigt som att de där svackorna i livet hör till och man måste lära sig leva i en bergodalbana. Känna in det jobbiga och sorgliga samtidigt som att man måste låta livet rulla framåt och se nyfiket på vad det har att erbjuda. 


(null)

(null)
Fredagsölen (Johans) intagen vid häcken med en yogahund, Downward Facing Dog. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Fredagsfynd!!! Bilder från auctionet.se

En ny tokighet jag kommit på tack vare en kollega är att kolla auktioner. Inte några märkesauktioner, men att leta efter någon viss sak kan vara roligt. Nu har jag ikväll vunnit tre föremål som har legat ute och där mitt bud blev det högsta. Slagavgift och säljarprovision läggs på slutpriset, men jag är nöjd att ha hittat något som hör ihop och som kan passa in i min framtida drömstuga.  Endel människor startar med ett boende och andra börjar med att införskaffa möblerna...

Fredagstacosen förbereddes gemensamt och vi satt ute i uterummet. Skön, men sval kväll i skogen på en vovvepromenad för att få luft. Det var skönt efter den timmeslånga massagen, som jag hann med efter jobbet, att gå ur sig lite efter att bara ha gått i trappor idag. 

(null)
Paket i brevlådan. Ett annat fynd med återbruk. 


Fyndat återbruk med andra ord.