Våffelfrukost

Är det våffeldag så är det och då får man väl käka våfflor till frukost. Tinade jordgubbar och hallon, ett lite nyttigare alternativ än jordgubbssylten och vispad grädde. 

(null)

(null)

(null)


(null)

(null)
Funkar smidigt med färdig mix. 

(null)
Småmolnig start på dagen, Magnus födelsedag med flaggan i topp. Grattis!

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
En hel del snö kvar i skogen och jag älskar’t.

Blå himmel som bonus under träningspasset, som nästan kändes som att gå i djup sand som Johan uttryckte det. Fågelkvitter, Yxbackens skidåkare som tjoade och tjimmade och en lycklig vovve som lufsade i den bitvis djupa snön. Vi gick på den lite mer upptrampade "stigen" men det var träning för benen iallafall. 

(null)
Jag värmde ryggen mot solen...

(null)
...och sällskapet vända mot solen. 

(null)
Ett vintersmutsigt bord, men vad gör väl det för första utefikat på altanen. 

(null)
Vår genomsnälla Nowa är nöjd bara hon får vara med oss. 

(null)
Skönaste YinYogan hos Yoga Living i Krokek.

Ryggen fick sig den bästa behandlingen i de olika poserna som vi stannade i uppemot fem minuter och knoppen fick en massa påminnelser om positivt tänkande, vilket jag verkligen alltid jobbar med. Tänka positivt och försöka vända mindre roliga saker eller jobbiga situationer till något mer positivt hjälper faktiskt. Jag kan bara ändra på mig själv och det räcker rätt så långt. 

(null)

(null)
Tack vare en varm dag så kunde vi sitta i uterummet och äta fredagstacosen som idag då får kallas söndagstacos istället. 

(null)
Värmepumpen och värmeljus värmde upp gott. 



Våffeldag, soldag och yogadag, vilken söndag. 






0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inspiration, Mat och Bak, Träning;
Taggar: Dogue de Bordeaux, Nowa, Yoga Living, fika, flaggan i topp, hemmet, inspiration, skogen, snö, sol, söndag, tacos, utefika, uterummet, våffeldag, våfflor, yin yoga, yoga