Avslutning med känslor

Idag så var det då äntligen dags för "mina" 9:ors avslutning från grundskolan och jag tog mig ledigt. Tillsammans med Lotta, som också antog nya utmaningar efter jul, åkte vi ut till Krokeks kyrka för att få vara med. Vi kom precis när eleverna skulle tåga in i kyrkan och vi såg en hel del ansikten lysa upp av överraskning och kanske lite glädje? 
En fin avslutning fylld med känslor från oss alla och när Lotta och jag skulle gå fram för att hålla ett tal till dem så kändes det riktigt härligt att vi kom. Så tjusiga alla elever var där de satt närmast oss i kyrkbänkarna. Dessa härliga ungdomar som lyssnat så tålmodigt på oss under våra år tillsammans och nu satt de återigen framför oss lyssnandes. Då kändes det fantastiskt att just dessa unga människor som jag har fått vara med på en del av deras kunskapsresa. Måååånga kramar efteråt på kyrktrappan innan de skulle vidare till avslutningsmiddagen på Safari. Jag hade så gärna velat följa med på middagen efter allt vi gjort under högstadiet...


(null)
Regn i luften och en del välbehövliga skurar kom under dagen. 

(null)
Någon på skolan hade pyntat med sommarbukett i personalrummet. 

(null)


(null)
På kyrktrappan har jag stått många gånger, men detta kändes lite speciellt eftersom det blev ett mer definitivt hej då och lycka till.

(null)

(null)
Känslor

(null)


Vi åkte hemåt och skiljdes åt för denna gång. Ett samtal kom om att jag hade missat att dyka upp i receptionen, men jag hade ju fått hjälp med att skriva upp dagarna och tiderna från doodlelänken, men den mänskliga faktorn kan bli fel. Tur att jag bor så nära så det bara var att hoppa in i bilen. Jag hann med det som behöver göras vid stängning och dessutom prata med lite motionärer som var på väg hem efter sitt träningspass. Härligt med samtal och möten. 

(null)
Vacker båge 

(null)
Med blommor i mitt hår. 

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

 Skogen bjöd på en frisk och renspolad promenad, skön träning.  Så vackert med de olika nyanser av gröna blad som nu blivit uppfräschade av sommarregnet. 


(null)
Sista fina bilden med hela gänget fick jag av Anette från Safari, Kolmårdens Djurpark. 
TACKÖnskar ungdomarna 
Ett Stort Lycka Till!
♥️