Toppentorsdag

Trots ett fejs som kliat och sett allmänt fult ut så har jag haft en toppentorsdag. Först många fina möten med elever och sedan ett gott möte i form av gofika som Anders så lyxigt fixat med i arbetsrummet. Sedan färd över till Linköping, dit jag fick  sällskap i bilen, för ett styrelsemöte på Ronald McDonald Hus. Det sista av julgransplundringschokladen från Haugen Gruppen hamnade i köket så att alla familjer kunde få ta. Så fint att det finns hus i anslutning till de stora regionsjukhusen där familjer kan bo nära sitt sjuka barn om man har långt att åka eller behöver vara extra nära. 

(null)
Flera goda brödsorter och pålägg. 

(null)

(null)
Fin avkopplande musik och tända lyktor från Majas Cottage  mötte oss i konferensrummet vi lånar. 


Ett möte där så många hjälpsamma och ideella krafter vill försöka hjälpa till på sin fritid till att stötta andra familjer och deras sjuka barn på olika sätt, ett gott möte. Närmsta datum är Internationella Barncancerdagen då det både på BOND, barnonkologen, och på pizzeria i Linköping och i Norrköping ska bjudas på pizzamys. Att ses över en bit mat och umgås är värt mycket. 

(null)

(null)
Lite yoga och upponerstående blir det varje kväll.Hoppas på en toppenfredag!!!0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Förengodsak, Majas Cottage, Ronald McDonald Hus Linköping, fika, gofika, handståendeövning, hemmet, inredning, styrelsemöte, toppentorsdag, träning, upponer, yoga