Start

Idag efter jobbet fick jag tid att vara i gymmet innan jag skulle på kvällspasset i receptionen. En timme på crosstrainern som konditionsträning och sedan till hantelstället där jag fick vänta ett tag för att vikterna skulle hitta tillbaka. Från 10 kg  och kilo för kilo ner till 1 kg körde jag biceps. Det skakade något alldeles otroligt när jag kom ner till 1 kg. Larvigt skakig när jag stod där och ansträngde mig med enkilosvikterna...) Så länge sedan jag körde med hantlar, så det lär kännas i morgon. Triceps, axlar och underarmar följde som övningar efter bicepsövningen.  
Min #utmaningjan18 är att få konditionsträna och köra lite styrka av något slag, gärna i gymmet. Idag blev det detta och det lär kännas i överkroppen i morgon och i övermorgon. 

(null)

(null)
Skön start på veckan. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Start i kväll av en salva som ska få bort aktinisk keratos i mitt ansikte. 

Under tre dagar ska det smörjas och få värka över natten. Läser man bipacksedeln så kan jag vänta mig allt från svullnad, exfoliering, sårskorpor till huderosion och öppna sår. Vill man bli fin får man lida pin, heter det väl. Hoppas det kommer funka bra! Ungefär tre veckor kan det ta innan det lägger sig sa min hudläkare. 

Endel starter drar man sig för, men oftast vill man börja med nya saker direkt. 


0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Friskis, aktinisk keratos, gymmet, handstående, hemmet, hud, kondition, min #utmaningjan18, salva, start, träning, yoga