Paketdags

Tänk vilken supervinst från Postkodlotteriet, ett paket. Jag älskar paket och är tacksam att få hämta ut ett vinstpaket på MyWay i byn. Ännu gladare skulle jag väl bli över en vinst, till slut efter alla år, som hade att göra med en massa siffror. En vinst som skulle kunna sätta lite extra guldkant på vardagen och som skulle kunna göra att drömmar skulle kunna realiseras snabbt och lätt, det vore ju förstås en jackpott!
 
(null)
 
(null)
Handdukar går alltid åt. 
 
(null)
 
(null)
 
 
Dagens arbetsdag kändes av, men på ett bra sätt. Mycket nytt som jag snabbt ska komma in i för att kunna möta mina nya elever på bästa sätt och till min hjälp har jag framförallt Kerstin som är hur tålmodig och rar som helst.  Så annorlunda mot förut då jag hade helklass själv och nu oftast är vi två i klassrummet.
Ergonomiföreläsning stod på mötestiden och timmen i aulan gick snabbt när den duktiga ergonomen/fysioterapeuten föreläste och stoppade in lämpliga micropauser med övningar för oss. Tack Sirkku, jag behöver påminnas om vad jag faktiskt själv alltid kan tänka på med hållning och rörelser gör att hålla igång cirkulationen. 
 
Efter föreläsningen samlades laget för en fika som min kära Carina hade fixat. Det känns bra att laget försöker träffas lite gemensamt så att jag snabbt lär känna mina nya kollegor och för att när vi har undervisning så är vi på olika våningar. 
 
Från jobbet direkt till kvällens Qigongpass med lite meditation och deeksha. Det är så mysigt med alla färgade glaslyktor som lyser i kvällsdunklet. Jag landar verkligen och får påfyllning på olika vis. 
 
 
 
 
Hur laddar du?
 
 
 
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Gripsholm, Newport, Postkodlotteriet, deeksha, ergonomi, föreläsning, handdukar, ljus, meditation, paket, qigong, träning, vinst