Nytt jobb

Vilken dag jag har haft. Den har susat förbi i en väldans fart och helt plötsligt var klockan 16.30 och jag skulle sluta för att ta mig till Friskis för mitt ideella kvällsjobb i receptionen. 

Jag har börjat på KomVux på Stödenheten och har idag försökt sätta mig in i schema och allt det tekniska för att mitt jobb ska fungera. IT-hjälp har jag fått och behöver nog mer i morgon och min närmsta kollega har stöttat och guidat mig alldeles fenomenalt. Rundtur på skolan och besökt det fina biblioteket bland annat. 
Började nästan med ett APT-möte där jag fick träffa en massa nya kollegor i olika stödfunktioner och tack vare att vi satt som i en hästsko kunde jag lära mig namnen på alla under mötestiden. Några kände jag sedan tidigare, vilket underlättade enormt vid inlärningen och drog ner på svårighetsgraden. 
Matlåda funkade fint och vi satt i lugn och ro och åt i det lilla personalrummet som Stödenheten själva har. 

(null)

Det är något visst med gamla byggnader, stora och djupa fönster. Marmortrappor som är breda och vackra. Jag har ett fönster som jag ser snett ut mot Ösgöta Porten och känner mig glad att jag har lite utsikt över världen utanför där saker hela tiden händer. Jag har ju varit van att arbeta i en rätt så lugn by där det enda ljudet kunde vara från moppar och EPA-traktorer. 

Direkt efter min första arbetsdag så försökte jag ta mig genom stan i rusningstrafik för att åka till Friskis där jag innan mitt värdpass körde ett träningspass i gymmet, men bara på crosstrainern och på gröna mattan. 

(null)
Min #utmaningjan18 
Kondition och styrka
Drygt en timmes kondition
30 rygglyft
30 situps
1 minut planka
2•15 armhävningar
10 djupa andetag i huvudståendeDagen var innehållsrik utan en massa bilder. Livet, vardagen, mitt nya jobb. 0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Friskis, KomVux, Stödenheten, funktionär, gröna mattan, hjälpsamma kollegor, kondition, min #utmaningjan18, nytt jobb, receptionsjobb, styrka, träning, värd