Inspiration

Fick lite inspiration av Kerstin, min kollega, som hade gjort så fint i våra klassrumsfönster. Lika keramikkrukor med pelargonsticklingar fick skolsalen att nästan blomstra innan pelargonerna ens slagit ut. Vilken överraskning och jag hoppas att Kerstin har gröna fingrar om vi nu ska få se dem blomma på riktigt. 

(null)

(null)

(null)

Det är riktigt trevligt att vistas i ett rum när det finns levande växter, i ett rum som vi är största delen av vår jobbdag, ett rum för lärande som bara blev mer hjärtligt välkomnande efter Kerstins magi. 

(null)

(null)

Tvättstugefönstret hemma fick inspireras av skolfönstrena och de överblommade orkidéerna fick hamna i lika krukor. Är det bara det som kan få igång blomningen så är’e värt’et?! Vita enkla krukor från IKEA, 29:-/styck, tror jag minsann att de bara kostade. Nu väntar jag väl och ser med spänning på den blomstrande framtiden och under tiden ska de få lite vatten också förstås. 

(null)
Dagens sista ljus försvann innan jag hann komma ut med man och hund, tur att vi har pannlampor. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Lycklig vovve på kvällens pannlampspromenad. 
Tänk om jag kunde fota med telefonen med bättre finesser så att hunden som aldrig är still åtminstone blir tydlig på bild. 

(null)
Snart dags att plocka bort kanske? 
Det vår bli ett sommarprojekt att tänka över eventuell belysning som kan få täcke hela året utan att lysa julbelysning om. 

(null)
Två stora Bruka Designkoppar YogiTea slank ner och värmde gott. 


Värme och soffhäng, en rätt ok tisdagskväll. 0 kommentarer publicerat i Inspiration
Taggar: Dogue de Bordeaux, IKEA, hemmet, inredning, inspiration, kväll, lika krukor, orkidéer, pannlampa, pelargoner, skogen, skolan, sticklingar, träning, tvättstugan, vitt