Julfrukost

Dagen började med en gemensam promenad från skolan ner till Flygeln, Louis de Geer Kongress & Konsert för att med 300 andra lärare äta julfrukost och ha en gemensam kontorsdag. 
Jag hade sett fram emot att få äta frukost med mina kollegor, men vi fick snällt finna oss i att placeras ut och på så sätt mingla på för fullt trots den tidiga timman. Det är bara att le och göra det bästa av det och på så sätt lärde jag mig lite om ekonomiskt bistånd och lite om SFI. 
Dragningar om vad som har varit nytt under 2018 och framåtblick mot 2019. Här hade jag verkligen behövt en bensträckare. Tur att jag hade en ledig stol bredvid mig att lägga upp benen på. 

(null)
Första ljuset tänt i Värmekyrkans adventsljusstake. Flygeln är den byggnad man ser rakt fram. 

(null)

(null)

(null)
Frukost i ett dunkelt sken. 

(null)
Tänkvärt...

(null)
När man har flyttat runt på stolen i alla tänkbara positioner känns det gött att lägga upp benen på en annan stol. 

(null)
Lotta Källström sjöng julsånger och ledde ett träningspass...

(null)
Suddig bild, men det var kanske lika bra när "Majsan" tränade. Äntligen fick vi resa oss för en mikroövning. 

(null)

Dagen fortsatte sedan med vanlig lektioner och vi fick snällt ta lunchen till eftermiddagspausen för vi kom tillbaka alldeles för sent till skolan för att hinna med våra matlådor. 

(null)
Skön stund utan en massa koreografi. 

45 minuter är bättre än ingenting och det var vad som fanns tid för innan jag skulle hämta Alwa och sedan åka hem för kvällens telefonmöte. 

Snön föll på en alldeles för varm mottagare, så det smälte direkt. Snart kommer kylan och vi kan få lite vackert vitt som lyser upp i mörkret. 

(null)
Yoga With Adriene

(null)
Vart tog tisdagen vägen?