Dagen efter

Dagen efter med huvudvärk. Värken höll sig i schack igår, men den kändes av under den härliga cykelturen. VikboVändans anda höll värken borta, men idag har jag fått jobba med att få bort den.  Ont ska med skönt förgöras, tänker jag. 

(null)
Den här är så avslappnande och riktigt skön för ryggen. 

(null)
Taggarna hjälper också och efter en dryg halvtimme så kände jag av alla taggar iallafall och det brukar kännas bättre efter en stund. 

(null)

(null)
Yoga With Adriene och dagens korta yogaklass var skön för nacke och rygg, som om hon visste vad jag idag behövde där jag strosade runt i mysisar. 

(null)

(null)

Skåpet som bara snällt står där och väntar på att hamna på ett bättre ställe tänkte jag ska få agera lite avställning inför någons 18-års brunch. 

(null)

Idag har det diskats lite glas, tallrikar och bestick som stått på vinden och samlat damm. Skönt att ha lite grejer på vinden så att man slipper engångsgrejer. Inredning av ett skåp är också inredning och lite lagom ansträngande. 

(null)
Räkrepris som kvällsmat är väldigt enkelt när man är seg. Nu hoppas jag en natts sömn till får värken att försvinna för nu väntar en ny vecka.