Ny utmaning

Idag har vi haft en dag fylld med olika muntliga nationella prov med våra 9:or. Jag har suttit med och bedömt i matematik och det är roligt och krävande. Eleverna har kommit i små grupper om tre-fyra stycken och även att det är tidskrävande springer tiden iväg. 
Jag har även meddelat alla mina elever som har varit i skolan idag att jag efter jul ska hoppa på en ny utmaning i livet. Jag ska börja jobba på Stödenheten på KomVux, vilket ska bli en utmaning som jag tror att jag kommer att älska. 
Eleverna som jag lämnar kommer jag självklart sakna enormt mycket för det är ju ändå några år som de och jag lärt känna varandra och det är alltid lika fantastiskt att se barn bli till mer och mer självständiga ungdomar som knäcker koden. Koden att bli mer och mer analyserande och reflekterande ökar och förmågan att ha några frågor att kritiskt kunna granska det som de läser på olika sidor plockar de lättare fram. Eleverna kommer få en ny fransklärare och en NOlärare som redan jobbar på skolan och våren kommer flyta på bra för dem. 
(null)

En timme i lugn takt bara för att få gå och med Metallica i lurarna. 
(null)

(null)
Gröna mattan som avslut. 

(null)

(null)
Idag var jag lila. 

(null)
De armband som jag har kvar, men så bra att det blir ett pärlevent på söndag i Uttersbergsskolan för armbanden är finfina små julklappar till de anställda, grannar och släktingar. 
I morgon ska jag upp i ottan för ett möte i Umeå. 
Ha en fin fredag!
✨✨✨
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Mat och Bak;
Taggar: Förengodsak, KomVux, Pinchos, Umeå, gröna mattan, möte, ny utmaning, styrka, träning