Fokus

Fredagsfeeling en onsdag är verkligen en helrätt känsla. Efter lite shopping med Alwa så skjutsades jag ut till byn där jag jobbar för att få träffa mina yogavänner över lite smörgåstårta och vin som Carina så mysigt fixat till. Precis som livet så kan man välja att lägga fokus på olika saker och ibland måste man nog stanna upp och tänka på om fokuset är så noga, det viktigaste i livet eller helt enkelt om man kan fokusera om/tänka om till något man först inte sett som en möjlighet. 


Nu ska jag fokusera på en långhelg med en massa aktiviteter.  Börjar nog med att fokusera på packningen inför helgen.
 
 

Vera Design & Interiör fick sig ett besök, men det får jag allt ta och visa en annan dag. Sommarkänslan är stor där man går mellan de gula husen och den blå himlen med några få små moln som en vacker stor svensk flagga.  

 

Carina och jag satt på trappan och bokade en tjejtripp till Paris när deras katt Doris klättrade rakt upp på husväggen mot fågelholken, men hejdades innan äggen blivit till kattmat. 

 

Mycket härligt prat om livet helt enkelt blev det i uterummet med smörgåstårta, vin, te, kaffe och kladdkaka. Tänk vad mysigt att på yogan hitta dessa fina tjejer. Det är vi fyra som ska till Göteborg i höst på Prana Festival.  Fokus kan ändras i en bild och då också totalt ändra känslan.

 
 
 

Njut av långhelgen!