Vårsöndag

Med känningar från gårdagen, eftersom jag inte suttit på en cykel sedan Cykelvasan typ, men träningsvärk även i triceps. Kan det vara från bara två timmars spinning?

 
Vi valde att ta milen i det vackra vårvädret och jackan kunde ha bytts mot en fleece för bitvis fick jag gå i bara linne inne i skogen. Varmare än vårvärme där det var lä och skogsturen var helt underbar med ctronfjärilar i mängder utmed stigen. Ett par möten i skogen som vi inte varit vana vid när det varit kallare, några som gick och sju stycken mtb-are. För min smak kan det få torka lite till i skogen innan jag tar med mig cykeln och förhoppningsvis då också att jag har ett par linser som kan funka för att slippa glasögon. Nu vill jag vara ute mer och få njuta i naturen. 
 
 
 
Jag ser verkligen påpälsad ut med luvan över huvudet...:)
 
 

Björk är mitt absoluta favoritträd och när himlen är blå så tycker jag att de är extra ljuvliga även att de ännu inte slagit ut i sin ljusgröna skrud som för många förknippas med rinnsnuva och kliande ögon. Nowa hittade alla blöta ställen även idag och när vi kom till spången satte hon fina och stora avtryck efter sig. Vattnet glittrade på de skogsskötsel som vi passerade och framme vid Herrsjön kluckade och klirrade det så magiskt. Vinden satte vattnet i rörelse så att det blev som ett litet musikstycke, nästan som en xylofon. Nowa tyckte att isen som kluckade så vackert var lite läskigt, men hennes iver att få bada tog till sist överhand och hon klev i det iskalla vattnet, drack och badade. 

Tack vare värmen så blev det lite mer yogaövningar utomhus både i skogen och sedan hemma på altanen. Nowa försöker alltid att få vara med på ett hörn eller helt enkelt få mig ur balans.  
 
En tur in till Norrköping efter promenad och eftermiddagsfikat. Johans mamma fick hjälp med tavlor och dylikt, inne i sin nya lägenhet, som hon ville få upp på väggarna innan vi åkte hem för att laga mat. 

 
 
 
 

En helg som swishat förbi.

 
 
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Herrsjön, Jurslaskogen, Långpromenad, Milen, Skogspromenad, Träning, Vårvärme, Yoga