Hemmaprojekt

Mitt miniprojekt som låg och väntade på altanen utvecklade sig till att bli lite större än jag från början hade tänkt, men så kan det ju gå när den snällaste grannen erbjuder sin expertishjälp i mer än bara goda råd. Det hela slutade i att Jacob var kvar hos oss i åtta timmar och i morgon beräknas projektet kunna slutföras. Därför blir det bara en liten sneakpeak och teaser för stunden.

 

 
 
 

Husse, matte och vovve var så tacksamma att det kom hjälp och riktiga maskiner. Förstå om mitt DIY-projekt skulle ha sågats med fogsvans och skruvats med vår hobbyskruvdragare då hade vi nog blivit klara närmare jul och med ett helt annat slutresultat. Detta kan bara bevisa att var man på sin plats, men det är ju kul att testa och göra saker helt på egen hand ibland. Jag får göra något mindre avancerat, även om jag inte tyckte att min enkla skiss var så krånglig..

 
Kallas det inredning när man inreder ute eller ska man säga utredning? ;-)
 

 
 

Sen middag som för enkelhetens skull blev tacodinner medförde att min #utmaningjuli17 fick vänta fram till efter klockan 22. Passade på att lägga några lager gelé på naglarna, så att jag kunde känna att jag hade gjort något DIY idag. 

Johan cyklade med mig på Hymo-rundan och jag tog mig tungt runt. Han hade pannlampa och lyste upp för mig och samtidigt höll han mig sällskap. 
 
 
 
 
 
 

Kvällen var skön att lunka runt i och gatulyktorna lyste mestadels bra upp asfaltsvägen och vackert att se byns olika belysningar på håll från slätten. Det gick inte snabbt när jag lunkade på, men Johan kunde hålla balansen cyklandes bredvid iallafall. Jag kom ut och det räknas. 

 
 
 

Kika in här i morgon för då kommer altanprojektet visas upp. 

God natt!
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp, Mat och Bak;
Taggar: DIY, Dogue de Bordeaux, Projekt, altan, gelélack, grannhjälp, hemmet, inredning, min #utmaningjuli17, naglar, taco, uteprojekt, utredning