Certifierad

Många timmar, många djupa samtal om livet och allt som hör därtill. Vi har haft två långa helger, en grupp medlemmar från Barncancerfonden Östra, som har jobbat vårt bästa och nu är det klart. Vi har blivit certifierade nu och ska nu bara jobba hemma med att få ihop minst tio "brev" under våren innan vi kan ge vårt stöd som samtalsstöd och lyssnande medmänniskor till våra medlemmar. Jag är tacksam! Jag är tacksam att jag har fått dela det här med så många underbara kvinnor. Jag är certifierad handledare i sorgbearbetning genom Svenska institutet för Sorgbearbetning. Tack Barncancerfonden Östra!

 
 
(null)
Skön morgonyinyoga vid klockan sju. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
God frukost vid kakelugnen och jag njöt lite extra av denna sista frukost i det hemtrevliga huset. Så mycket julkänsla.
 
(null)
 
(null)
Bara lite snö som saknas. 
 
(null)
 
(null)
Fina dukningar och god mat och supertrevlig personal. 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Tack till Susanne för ditt stöd, dina exempel och dina kloka ord. 
(null)
Nu är det äntligen Första Advent och jag fick på riktigt tända mina flaskor, min adventsljusstake, mitt återbruk och kanske inte det mest juliga.  En kul grej iallafall som har blivit en årlig tradition sedan 2014. 
 
 
 
 
Hoppas du haft en fin 1:a advent!
✨🕯✨
 
 
 
 
 
 
 
 
En kommentar publicerat i Allmänt, Mat och Bak;
Taggar: #80procenträckerinte, Barncancerfonden Östra, Svenska Institutet för Sorgbearbetning, Wreta Gestgifveri, certifiering, frukost, första advent, hemtrevligt, inredning, julkänsla, ljus, lyssnande medmänniska, samtalsstöd, sorgbearbetning, tacksam, yinyoga, yoga
#1 - - Lotta Palm :

Grattis och lycka till 💐

Svar: Tack Lotta! ♥️
annasiwer