VikboVändan

VikboVändan har sprungits, cyklats och rullskidats idag. Det har varit ett toppenväder för aktiviteten med lite småmulen himmel och behaglig temperatur.

Alla barn fick testa turen i fiskdammen.  
Johan och jag har rullat på cykel runt på vägarna mellan gårdarna och alla andra stopp där glada och positiva funktionärer bjudit på olika sorters dryck och en massa gott att äta. De som sprang startade en timme före oss, vilket medförde att vi cyklade och sprang en hel del tillsammans eller möttes iallafall ett par gånger under den 43 km långa sträckan. 
Jag är glad att vi bokade av CykelVasan i tisdags för det här var tillräckligt tufft för tummen som dagen till ära fick ta på sig stödskenan under cykelhandsken. 
 
 
 
 
 

 

 
 
 

 

 
Medaljer i god form av Pers Bärs (vikbo)VÄN(dan) bryggt av Stefan Saksi eller korv från VikbolandsStruts fick väljas när man kom i mål. 

 

 
 
Lite stretch/yoga för en som nu suttit tre gånger på cykeln detta år. Jag är glad och nöjd att kunna småträna och väntar på att få/kunna göra lite mer.

 

 

 

Ett otroligt stort TACK till Frida och Elmina för denna härliga upplevelse på Vikbolandet!


Funktionärer och sponsorer har varit fantastiska och med er runt banan på olika vis har vi motionärer fått så många härliga hejar-rop och godsaker i magen. 
 
 
T A C K
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Lopp, Mat och Bak;
Taggar: Ica Supermarket Östra Husby, , Valla Gårdsmejeri, Valla gårdsmejeri, VikboVändan, Vikbolandet, VikbolandsStruts, Visätter Kalkongård, Yoga, cykel, lopp, mat, medaljer, mejeri, mtb, springa, Östra Husby