Tummen upp

Efter min arbetsdag blev det lite mat innan jag försökte mig på en stund på löpbandet, men runt 5 km började tummen bulta rejält så den sista stunden blev det lite lugna intervaller innan jag direkt åkte från Friskis till Ica för det nödvändigaste i matväg på vägen hem. 

 
Väl hemma körde jag den lilla träningen som jag har tänkt till min #utmaningapr17 
Jag har verkligen inte fått till någon träning de sista veckorna förutom yogan. Snorigt och nu med en tumme som bultar och värker. Lite träning måste jag få till även om det har varit och är mycket jobb på olika håll just nu, vilket är både roligt, spännande och utvecklande. Dagen för GöteborgsVarvet närmar sig och jag är såååå oförberedd.
 
 
Min #utmaningapr17
Kondition (på löpbandet)
20 armhävningar
40 situps
40 rygglyft 
20 armhävningar
60 s planka
 

I Klongvasen Äng får även den mest ledsna tulpan stöttning när den annars redan skulle ligga i kompostpåsen. Så tummen upp för den!

Tummen upp för att jag kunde lunka litegrann idag även om jag gjorde det med tummen upp så var det budskapet inte riktigt överensstämmande med hur jag kände. Det var nog tur att jag hade för sent jobb i går att jag inte hann över till Söderköping där det var ett litet lopp på 5 km. Det hade varit kul att träffa gänget för VikboVändan, men jag hoppas det kan bli fler gånger. 
 
VikboVändan kan jag rekommendera att anmäla dig till, ett matmarathon ute på Vikbolandet mellan mysiga gårdar på vägar mellan böljande fält och skogar. Ett lopp där du väljer att springa eller cykla runt. Några vänner lyckades jag få med mig förra året tillsammans med Johan och hoppas att fler hakar på. Man behöver inte ha tävlingsinstinkten påkopplade, det är en upplevelse med frisk luft. En fin och god chans att bekanta sig med en liten del av Vikbolandet. 
 
 
 

Trots allt eller tack vare...

Jag ger dagen en tumme upp!
 
👍🏻
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i
Taggar: Friskis, GöteborgsVarvet, Klong, Tummen upp, VikboVändan, inredning, kondition, löpbandet, min #utmaningapr17, träning, tulpner, yoga, Äng