Så som i himlen

Så hade den efterlängtade lyktan dykt upp hos Vera Design & Interiör. Lyktan från MajasCottage som de tagit fram tillsammans med Danny och med den fina texten:

 

"Men det finns en tid som nu e förbi då jag var precis som du. Den värld vi lever i saknar empati, dags att vända vinden nu...
Så som i himlen, så på jorden
var det inte så vi sa, men sanningen svider du sviker din broder, finns det någon kärlek kvar?
Jag tror vi vill, jag tror vi kan vi måste lyfta upp varann
till himlen, till himlen, till himlen"💗💗💗

 

Många lyktor kan man ha och absolut kan det aldrig bli för många.

 

Tokgillar den från början och kommer fungera finfint ensam eller ihop med den lilla ljusarmé jag långsamt byggt upp med Majas Lyktor där en del av summan går till Barncancerfonden.

 

Idag har snickarStefan varit hemma hos oss en sväng och börjat sätta upp träpaneler i taket. Så en liten tjuvtitt bjuds det på när nu arbetet återupptagits i uterummet.

Frågan mannen fick av mig när jag tittade ut var något om ifall han hade lekt ute på altan och kastat soffdelar som tidsfördriv. Tydligen har det regnat rejält och blåst kanske lite rejälare under dagen, men det har jag inte märkt ett dugg av inomhus. Det måste ju ha varit väldigt lokalt.

Nu längtar jag att få uterummet klart så vi slipper leva i byggkaoset som lätt uppstår när man inte har ett så stort hus utan bor i det.

 

Skönt att komma ut med mannen och Nowa och vi hade tur med vädret. Det måste ha varit närmre 20 grader och jackan knäpptes upp och åkte av. Idag vågade jag stå på huvudet igen efter ett par veckors försiktighet med yogaövningarna.

 

Nowa, vår Dogue de Bordeaux mötte en Rhodesian Ridgeback när vi var uppe på toppen av Yxbacken och det kändes som att hon förväntade sig ett lika roligt möte som med sin älskade kompis Leya, men denna hund hälsade först glatt men ville sedan inte leka de tuffa skojlekarna som Nowa och Leya är vana vid. Vi traskade vidare upp till Herrsjön så att det kunde bli ett kvällsdopp, för hunden. Hon simmade och drack en hel del innan vi vände tillbaka hem över berget, en vacker stig som är en liten bit av Östgötaleden.
Smultronbladen har nu övergått i den röda vackra färgen som dess bär tidigare haft.
Rötterna uppe vid Herrsjöns sjökant ser ut som att de letar sig ner till vattnet också för ett bad eller kanske bara för att dricka.

Naturen är en makalös konstnär.

 

 

I morgon är det redan fredag!

 

 

0 kommentarer publicerat i För en god sak, Inköp;
Taggar: Barncancerfonden, Blåsigt, Dogue de Bordeaux, Herrsjön, MBT shoes, MajasCottage, MajasLyktor, Vera Design & Interiör, Yxbacken, förengodsak, inköp, inredning, skogen, tjuvkik, uterum, vovvepromenad, yoga