Pärla

I morgon är det Kulturnatt i Norrköping och en massa härliga saker händer då.
Friskis & Svettis City har sin stora invigning med lite extra happenings. Anna frågade om inte vi kunde komma tillbaka och pärla BU CANCER-armband för Barncancerfonden Östra och samtidigt köra lite ansiktsmålning innan/efter barnens jympa.
Så kom gärna och hjälp oss att pärla från strax efter 09.00-11.30. Passa kanske på att pärla och köp ditt eget armband efter tycke och smak?!
Det kommer finnas en massa härlig träning (13 pass som är gratis) samtidigt som det nu under september månad finns erbjudanden på att köpa årskort och/eller klippkort.

Hitta till en förening där det inte bara är skönt och roligt med träning utan där du kan lära känna många trevliga motionärer/funktionärer i en fräsch miljö!


Ett ställe som lätt skapar beroende.

 

 

Kom och pärla!

 

Bilder lånade från Friskis egen sida.

Fredagskänslan fylldes på lite extra när jag hamnade på Carinas altan, bjöds på fika med smörgås och samtidigt så bokade vi med Noras hjälp in oss på Yoga Games Stockholm.

 
 

Utan att direkt veta något om de klasser vi bokade oss på, känns det som att vi lär bli trötta och med det få en massa träningsvärk som bonus. Det ska bli så kul att få åka iväg över en helg och yogainspireras. Passa på att boka dig om du vill hänga med oss en helg i februari till Stockholm.

 

Tre övningar, men den ena självklart för båda sidorna. Skön stretch!

 

 

Ser fram emot morgondagen!
Hoppas vi ses på Friskis, Nya City.