Morgonvägen

Min väg till jobbet är ofta alldeles makalöst vacker, men att slänga upp telefonen och bara trycka av medan jag kör med fokus framåt ger inte så ofta någon bra bild. Ibland gör jag tappra försök för att "spara" ögonblicket av vackerhet.

 

 

Lätt morgondimma och soluppgång över Bråviken, som ett guldhav var det igår på väg till Krokek.

 

En annan morgon.

 

Min #utmaningsep16 är enkel, håll i med lite steg och kör lite yogaposer! Voilá

Idag har jag bara tagit tre värktabletter för näsan som min älskade Alwa så duktigt lade om på mig igår. Det är tur att någon i familjen är intresserad av sår och har drömmar till läkarlivet när paketet skulle bytas och paketägaren inte hade lust att öppna paket.
Efter lång dag på jobbet, där jag har haft utvecklingssamtal som trevlig variation till undervisningen, var det underbart att komma ut och andas skogsluft, få lite steg (mitt mål är minst 10000 steg/dag) och yoga vid Herrsjön medan Nowa badade.

 

Krokigt växtsätt, men björken växer ändå vackert precis som en del ungdomars krokiga växtsätt, de blir också stora och vuxna en dag. Jag har ett härligt jobb att få människor att utvecklas och gå framåt för att kunna uppnå sina framtida jobbdrömmar.

 

Att flera gånger i veckan gå förbi dessa högar är lite dubbelt. Det doftar otroligt fräscht och gott, men de skymmer ganska mycket och snart är det ett år sedan föryngringsarbetet startade i Jurslaskogen. Nu ser det allt risigt ut. Undrar hur det är planerat och när?

Nowa är en riktig höstvovve som kamouflerar sig bra i höstfärgerna.

 

 

 

Vilken frihet att kunna gå ut i naturen när jag vill.

 

 

0 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Bråviken, Dogue de Bordeaux, Herrsjön, Yoga, avverkningspill, iNorrköping, pw, skogen, skogssanering, soluppgång, steg