Kolmårdens Djurpark levererade

Tidig start på dagen för att vara på plats på Kolmårdens Djurpark och hjälpa till och packa påsar. Lite godsaker som Lidl skänkt dagen till ära till våra medlemmar i Barncancerfondens olika lokala föreningar.
Selma på Djurparken har som vanligt varit vår fina och genomvänliga själ som styrt så att det ska bli så bra som möjligt för alla våra familjer under vistelsen som Kolmårdens Djurpark så storstilat bjudit oss alla på. Det finns inte ord att beskriva vår tacksamhet för detta, men TACK till Er alla på Kolmårdens Djurpark!

 

Varje år vi kommer känner vi oss så välkomna hit.

 
 

Inca ser ju ut som att hon förstår, men Mathias och jag ser ju bra frågande ut...;)

Tack kära vänner i Barncancerfonden Östra för att ni hjälpt till med allt idag.

 

Massor med påsar blev det.
Tack Lidl Sverige!

 

När incheckningstiden hade passerat med råge och vi trodde att de flesta hade kommit in i parken, så tog vi våra längsta ben för att hinna igenom till andra sidan där delfinariet ligger och den stundande delfinshowen. Vi hann titta förbi hos ansiktsmålarna som gjorde fantastiska konstverk på våra barn. Härlig träning med att power walka genom parken.

 

Tack ansiktsmålarna för er hjälp och tack Linda för ansiktsbilderna. Jag såg många djur och fina fantasifigurer i barnens ansikten. Tildes armband, BU CANCER, sålde nästan slut vid entrén Så tummen upp för det.

 

Jag fick äran att tacka parkchefen och Selma med fina diplom från oss och jag fick mig en kram av de båda. Mäktigt att stå där nere och blicka ut över ett hav av medlemmar. Fruktansvärt på ett sätt att veta att där sitter drabbade barncancerfamiljer, men samtidigt så fantastiskt att vi får denna möjlighet till en helgs trevlig samvaro på ett roligt ställe tillsammans. De blå armbanden vi alla bar gav ett igenkänningstecken för alla som ville få chansen att träffa nya vänner.

 

Linda Bengtzing sjöng och snackade härligt mellan och mitt i låtarna. Vilken tjej som kommer och sjunger för oss år efter år.

 

Det åktes en massa i Wild Fire igår och det åktes även idag. Alwa, Linnéa, Inca och Johan sitter längst fram på dagens bild (den sista).

 

Ifrån linbanan ser man mycket.
Wild Fire ser ut som ett Plocke Pinn-spel som är på väg ner i Bråviken. När vi tittade åt andra hållet fångades vår nyfikenhet av något som rörde sig uppe i en tall, en brunbjörn som höll på att bita av grenar.

Linbanefärden gick över bland andra zebrorna, älgarna, lejonkulan där Alwa och jag var på besök för en månad sedan och sedan björnarna igen som då matades.

 
 
 

När vi kom tillbaka mot avstigningen så kom en vagn lägligt susandes nerför branten och för mig är det en gåta hur man kan utsätta sig för dessa krafter och höjder, men det beror kanske på att jag idag mår illa av karuseller och bergodalbanor vilket jag definitivt inte gjorde i min ungdom.

 

Eftermiddagen avslutades med glass för de äldre i sällskapet och dricka till ungdomarna med denna charmiga utsikt, jag räknade mig till den yngre skaran och höll mig till bubbelvatten. Nu tänker jag inte falla för glass- och godissuget utan säger bestämt nej tack.

 

Tyvärr var jag alldeles för långsam med att få fram telefonen för att hinna få med den sötaste lilla kamelen innan den gick och lade sig bakom de stora.

 

 

 

Vilken dag vi fått även idag på Kolmårdens Djurpark.
Tack till all trevlig personal som har gjort sitt yttersta för att vi alla skulle få en så superduperhärlig helg!

 

 

0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak;
Taggar: Barncancerfonden, Barncancerfonden Östra, Delfinarium, Kolmårdens Djurpark, Linda Bengtzing, PW, Wild Fire, djur, förengodsak, linbana, träning