Nya bekantskaper

Fredag och en dag på Barncancerfondens kansli i Stockholm för ett styrelsemöte med den nya styrelsen. Samåkte med Johan upp för att slippa strula och mickla med buss, tåg och tunnelbana på morgonen. Tack vare det kom jag mer än en timme före utsatt tid och hann jobba och dricka kaffe innan mötet. Där jag satt strax innanför entrén så hade jag full koll på inpasseringarna och fick öppna dörren för många gäster. Vilken härlig arbetsmiljö som alla här har och vilken dröm det vore att vara här oftare i dessa fina och nya lokaler med människor som får jobba för en god sak. 
 
Sämre kaffeplats för lite morgonjobb kan man ju ha. 
 
Från min plats med god vy över entrén. 
 
Testade deras nya flashiga kaffemaskin. 
 
Försvinnande goda längder. 
 
Styrelsemöte med nya bekantskaper och ett nytt spännande styrelseår framför oss tillsammans. Termospumpen fylld med kaffe och goda kaffelängder förgyllde dagens sittning som även avbröts av en mingellunch med de anställda och som bestod av en varm wrap och Vitamin Well. Det är alltid trevligt att det ges några minuter till lite samtal utanför styrelserummets väggar. 

Efter mötet blev jag hämtad av Johan och vi åkte hemåt i ösregn för att hinna med ett mysigt 3-års kalas. Tänk så underbart med barns härliga glädje över enkla paket som låter och får oss vuxna att lite leendes undra över vissa leksakers syften som någon köpt. 

När jag kom hem låg detta i brevlådan. 
Tack för fint armband. 💗💜💗
 
Forward Fold
#MayIBeginYoga2016
 
Boat Pose
#Yoga4Growth


En bra dag helt enkelt