Ljus i mörkret

Veckan har ju varit lite tuff måste jag erkänna, men den har rullat på med jobb och det har samtidigt varit skönt att fullt fokusera på något annat och inte ge tid åt en massa grubblande för det är bara tärande. Jag har alltid gillat att hålla igång och träning och pysslande av olika slag har varit det jag har gillat bäst. De senaste två åren har jag inte tränat som vanligt, men att ändå kunna hålla igång lite för det är så viktigt att kunna göra för mig. Fredagar betyder fredagsmys med fredagsfika på jobbet. Fikabröd och största skålen med godis frestade litegrann, men jag tog ett äpple för jag vill inte just nu äta godis och fikabröd.

Utanför dörren låg en blombukett när jag kom hem från jobbet. Tack fina styrelse i Barncancerfonden för den fina tulpanbuketten. Igår skulle jag ha varit i Stockholm för styrelsemöte, men jag var tvungen att plocka stygnen så det fick avstyras. Så gulligt att de tänkte på mig.

Den senaste veckan har jag haft så ont att jag inte ens har orkat gå, men idag kom jag ut efter jobbet och fick sonen och vovven med mig på en kort skogspromenad. Inget tempo, men frisk luft med några yogapauser.


En tur in till stan på kvällen för att lyssna på en Julkonsert i S:t Olai kyrka med Johan Stengård. Promenaden till kyrkan förbi Strömmen var otroligt vacker i mörkret och musiken i kyrkan var fin.

 

 

 

Vi ska se till att komma in till stan för att se alla upptända och belysta ställen för det så otroligt vackert och mysigt. Ljus i mörkret, det lyser verkligen upp.

 

En skål popcorn och ett glas vatten framför första avsnittet av Game of Thrones avslutar kvällen. En lång serie väntar...
Skönt att slappa tillsammans.

 

 

3 kommentarer publicerat i Allmänt
Taggar: Barncancerfondens styrelse, Fredag, Hemmet, Inredning, Norrköping, S:t Olai kyrka, blommor, fredagsmys, julkonsert, skogen, stad i ljus, tulpaner, yoga
#1 - - nils-åke hansson:

Så många fina bilder från Norrköping är så trevligt att se. S:t Olai kyrka är min konfirmations kyrka.
Jag hittar din blogg ibland hos Linda L och i husbils svängen.
En undran Anna är du Pers dotter?
Tevlig helg

Svar: Tack! Kul att du hittar mig ibland.
Pappa heter Per, men jag tror du tänker på mammas bror Per Iwers?
Trevlig helg du oxå!
annasiwer

#2 - - nils-åke hansson:

Barnbarn måste det vara så klart

Svar: Hahaha definitivt inte barnbarn 😀😂
annasiwer

#3 - - nils-åke:

Tack Så är det. Per bode granne med mamma.

Svar: Ok
👍🏻
annasiwer