✨1:a advent✨

Igår for vi in till stan väldigt snabbt för att jag skulle få köpa mig ljushållare till glöggflaskorna på Vera Design & Interiör. Förra året stod jag och skalade ljus, men tänkte vara latare nu när jag hade sett att det fanns hållare. 
 
Julstämning med julsånger på Knäppingsborg
 
 

Fyra enkla fina ljushållare i silver. 
 
Bruka Design

Mysigt med många olika sorters ljus, men just detta passade utmärkt till BLOSSAglöggen som precis hamnade på värmning ur flaskan. 
 
 
Förra årets adventsljusstake gillade jag skarpt då jag tyckte att jag hade fått till det med siffrorna. 
 
Årets adventsljusstake tändes ett par minuter efter midnatt för jag kunde inte vänta. 
 

Fint blått mönster på BLOSSA Starkvinsglögg Earl Grey 2015

Det är lite småroligt med återbruk, men i år blev det att spara ihop fyra flaskor lite snabbt för att få till fyra flaskor av årets BLOSSA15 med en svag smak av Earl Grey. Glöggen som både är god med en isbit eller rykande het. Jag föredrar att sitta i soffan och smutta på varm glögg som ännu mer ger ifrån sig alla dofter så att huset luktar julestämning. 
 
 
Det blev en tur in till Knäppingsborg idag igen för att handla mer band till gungstolen och så hade jag tur att hitta två paket till det kommande julklappsspelet. 
 
Min kära mamma Lena och Berit, från Föreningen Norden, höll sig i bakgrunden när Åsa presenterade blivande Norrköpings lucia och tärnor. Det är NT tidningar och Föreningen Norden som arrangerar detta fina och stämningsfulla event varje år.
 
Nicole, förra årets lucia, tipsade Lina om värmeskydd till håret. De sjöng sedan helt fantastiskt. 
 
Tomtens kläder hängde på tork i duggregnet. 
 
Mysigt med tomteflickor som bjöd på skumtomtar och Vera fick ett besök idag också. 
 
 
Dagens asana Baddha Hasta Sirsasana D som inte var helt okomplicerad i
#COREofgratitude

Min #utmaningnov15 börjar gå mot sitt slut. Jag har stannat upp och låter mig nöjas av antalet repetitioner och de sekunder på plankan. 

35 armhävningar 
35 rygglyft
35•2 benlyft
35 situps
35 squats
140 s planka 
 
 
 
Mysig 1:a advent
✨🌟✨
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, Inköp;
Taggar: BLOSSA15, Bruka Design, COREofgratitude, DIY, Föreningen Norden, NT tidningar, Norrköpings lucia, Vera Design & Interiör, glögg, inredning, ljushållare, min #utmaningnov15, sång, tärnor, yoga, återbruk