Fint avslut

En torsdag med jobb och möten. 
Det har varit riktigt varmt inomhus och rasterna vet jag inte riktigt vart de tog vägen idag. Efter vårt APT hade vi trevligheter framför oss. Jag hade bokat bord på POCO MÁS, en tapasrestaurang, nära jobbet. Vi skulle bjuda vår Tin-Tin som gått i pension. 
En kväll med en massa smårätter och Sangria. 
  (null)

(null)
Sex olika små tapas valde jag och Kerstin. 

(null)
Mysigt

(null)
En tryffel on top gick ner så fint. 

Vi 10 som satt runt bordet höll låda väldigt bra och det var en härlig stämning. 
När jag sedan sa hej då och gick ut strax innan klockan nio så möttes jag av en varm sommarkväll och de uteställena jag gick förbi var fullsatta. Det kändes som att jag gick på en gata på sydligare breddgrader eftersom det var så mycket liv och rörelse så sent en vardagskväll i vår lilla stad. Cyklade förbi fler uteställen och jag var så glad åt min cykel som fått ut mig så mycket. 

(null)
Fransk musik i luren, har bara en i så att jag hör trafiken. Passande har jag tänkt så många gånger när jag passerar här. 
Lite känsla av Eiffeltornet. 

Lite fantasi kan man ju få ha i vardagen? Vem vill inte till Paris en torsdagskväll? Promenera runt i konstnärskvarteren, fönstershoppa på Champs Elyssée, ta en kaffe vid något utebord och ta alla trappor upp i Eiffeltornet. 

(null)
1059

Ikväll var jag anmäld till Sofialoppet, ett lopp på 5 km där man väljer om man skänker sin anmälningsavgift till Cancerfonden eller Barncancerfonden. Så även om jag inte kunde vara med ikväll så ville jag vara med i tanken för jag har varit med vartenda år innan. Min anmälningsavgift Swishade jag in till Barncancerfonden. 
Lite så tänker jag att man kan göra om man inte kan komma till Run of Hope Norrköping den 16/9 kl.18 på Norrköpings Friidrottsarena. 
Helst av allt: Kom gärna och hjälp oss hjälpa så att barn ska få vara barn. Barncancer är fortfarande fruktansvärt att få och behöva behandlas för och den ger så många seneffekter. Den vanligaste dödsorsaken i Sverige på barn 1-14 år. Usch och fy så därför behövs mer pengar till forskning för att lösa gåtan. 
Kom och gå eller spring, köp lotter och höj stämningen tillsammans med Elmina, Vickan och mig. Välkomna!





Trött och i behov av fredag. 
Kram