Summera och se framåt

Året har nu gått och visst är det ibland bra att se bakåt och summera litegrann även att jag hellre alltid vill blicka framåt. 

Mitt år har träningsmässigt legat ovanligt lågt eftersom jag mestadels varit nyopererad, haft stygn eller öppet sår som inte har fått störas av rörelse. GöteborgsVarvet och TjurRuset fick jag avstå, men VikboVändan och Cykelvasan90 cyklade vi runt på våra mtb. Lite lätt lunk/jogging blev det vid Varamon och på vackra Öland några gånger i mina MBT-skor och dagligen lite yoga under året. Yoga kan man ju göra i så många olika varianter och det är skönt för nu har jag inte alls samma corestyrka och armstyrka som jag hade förra året. På Friskis har jag förstås varit, men jag tror att jag kan räkna passen på mina tio fingrar. Det har mest varit löpbandet där jag har gått och lite maskiner. 
Nu blickar jag hellre framåt och sätter nya mål och förhoppningar. Ett friskt 2017!!!
 
 

Det blev härliga tillfällen. 

Vi blev med husbil som tog oss ut på en fantastisk resa från Strömstad ochcutmed hela kusten tillbaka hem, Öland ett par gånger och Gotland.

 

 
 
 
 VikboVändan här med Elmina och Frida. 
 
 
 

Det går mot ljusare tider och det välkomnar jag. 

Istället för en blomma till kvällen, en ny fin lykta från Majas Cottage. 

 

Jag tänker nu framåt och allt ska vända till ett bra 2017 där jag och alla runt omkring mig får vara friska. Hoppas att det bara blir en operation till för näsan och det är rekonstruktionen. 

Träningsmässigt tänker jag mig spinning, IW, box, gym, jogging och en massa härliga vovvepromenader för att komma i form till GöteborgsVarvet som är först ut i vår. 
 

Yoga kan man göra var och hur man vill.

Hemma, gymmet, bryggan, gräsmattan, skidbacken, skogen, färjan, stranden... Skönast är dock med träningskläderna på för då blir flexibiliteten lite bättre. 
 
 
 

För varje månad har jag försökt att få till min egen lilla utmaning och den har jag också kunnat göra när det har passat mig. Den har de sista månaderna nästan enbart gått ut på att få ihop lite steg, att gå helt enkelt. Nu sista veckan har jag återupptagit några enkla styrkeövningar för att komma igång med och ojojoj vilken grym träningsvärk de få övningarna och repetitionerna givit. Nu blickar jag framåt, ut med det gamla och in med det nya!

 

 Det är vi som bland andra har satt nytt mål, Bråviksloppet 2017 21km.
 
 

✨✨✨

✨🥂🍾  Gott Nytt År 2017 🍾🥂✨

önskar jag Er ALLA!
✨✨✨
 
Visa fler inlägg