Svemestern är nu slut

Tänk så snabbt en månad kan passera. Den är utnyttjad och fylld med små utflykter och samvaro med några vänner har också hunnits med. Det är liksom fint att se tillbaka på det man gjort även om man ska blicka framåt. Vi har målat i Vemdalsskalet, klätt om stolar och fixat köksmöblerna, letat fjällhus (utan framgång), varit på en begravning (tungt och tufft), badat, besökt ”vår” sommarö Öland, skärgårdsturer ut i vår vackra skärgård, vandrat runt i skogen med Nowa, yogat ute och inne, träffat vänner och det har blivit en svemester. Jag behöver inte åka långt för jag gillar Sveriges fantastiska hav och natur, men självklart drömmer jag om något eget uppåt i landet för fjällturer sommar- som vintertid. Varje dag har jag yogat, ibland en session och ibland fler eller som idag bara mediterat. Yogan är bra på så många sätt. Idag har vi varit ute hos pappa och åkt lite båt.
Vi lunchade med lite sallad innan vi gick ner till sjön och en tur på sjön med pappas lilla leksak. Fikade hos vännerna i Sandviken och sedan åkte vi hem för att jag ville ha varmare kläder inför kvällens Nanne Grönvall i Arkösund. Vi var definitivt inte ensamma där och vi mötte många kända ansikten som vi småpratade med.
...o där kom Nanne med sin hund.
En månad som fyllts av både roliga, sköna stunder som jag fyller på min minnespark med, men även de tyngre och jobbigare stunderna kommer hamna där också. Det är väl det som är ett innehållsrikt liv då det får fyllas med allt?! Det ska bli kul att få träffa kollegorna i morgon för de har jag saknat även om jag skulle kunna tänka mig en vecka till med ledighet.
Visa fler inlägg