Pack & fix

Dagen har varit härligt sommarvarm med en anings fläktande vindar. Vi har en framsida som har skugga halva dagen och där sitter jag ofta med min kaffekopp. Det går ju även finemang att plantera ståendes där i skuggan. Jag gjorde härom dagen ett fynd på Åby Handelsträdgård då jag köpte tre Bärnstensvippor. 

(null)
Planeringsdags i skuggan. 

(null)
Nästan lite gräslikt i sin enkelhet. 

(null)
Som små bärnstenar. 

(null)

(null)
Vackra små blommor kommer ur bärnstenarna. 

Hinken fick flytta upp på bordet nu när jag åker bort ett par dagar för jag känner ett fyrbent jordälskande monster och tror inte att Wiktor vaktar mina blommor mer än att ge dem vatten.;-)

(null)

(null)
En sväng ut till mamma och Uffe resulterade i...

(null)
...en bukett lavendel. 
Sommar

(null)

Det har blivit en hel del utetid efter att packningen var klar. Packning för att åka upp till Helmystugan, Vemdalsskalet, ett par dagar. Måla klart det sista och ersätta saker som av någon anledning saknas efter säsongen. 

(null)
Yoga är härligt att göra utomhus i skuggan. 

Rullar nu genom ett grönskande och böljande landskap upp genom en bit av Sverige. Vi tar en annan väg än den vi vanligtvis gör för att slippa köerna genom Stockholm såhär på söndagskvällen. Det är skillnad att färdas sommartid när dagarna är långa jämfört då vi åker uppåt och det mörknar redan vid fyratiden. Sverige är fantastiskt med sina årstider och variationer med ljuset. 

(null)
Det rullar på. 
Semesterdagar hemma är sköna och bilresor gillar jag också. 


 

0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Inspiration, Träning;
Taggar: Bärnstenavippa, Vemdalen, Vemdalsskalet, bilresa, blommor, fix, hemmet, inspiration, lavendel, plantering, skuggan, träning, yoga, ywaEMBRACE, Åby Handelsträdgård
Visa fler inlägg