Lila blir rosa i köket

Att ha vitt som bas älskar jag verkligen. Många har färger i sprakande färger och häftiga mönster i tapeterna och det tycker jag är läckert att se hos andra, men själv hemma vill jag ha ljust på väggarna och kanske ha någon färgklick i kuddar, handdukar och ljuslyktor. Det kan kanske bero på att huset är med öppen planlösning och inte så stort. Hade jag haft flera rum så kanske det hade sett annorlunda ut. 
När vi byggde huset för drygt 16 år sedan hade vi färger på varenda vägg. Mycket gult, orange och blått minns jag att jag vågade mig på då. 
Nu har det varit lila på ljus och annat lull en längre tid till allt det nu för tiden vita, men jag kände att det var dags att ändra lite i färgskalan till rosa
 
 
Före: Lite lila
 Det är trevligt och praktiskt att man kan kombinera och ändra användningsområdet på föremål man har i sin inredning hemma. Jag har ett par vaser som kan bli ljushållare och här ovan är två av dem. 
 
 

Efter: Dukade om till rosa under mitt förmiddagsthe och bytte de lila Sagaform Pava mot rökgrå. 
 

Så snabbt, enkelt och billigt. I det här fallet kändes det faktiskt gratis eftersom detta rosa inhandlades när jag var på skolresa till Berlin i höstas, men det har legat bortglömt. 
 
Ett billigt märke, men adjö tristess. 
 
Dagens sista dag på #yogagivesbackchallenge
 
Kika in på mitt Instagram annasiwer och haka på nästa månads yoga challenge som jag ska följa. Jag har haft en kul och ibland nästan omöjlig yogaresa, men #nevergiveup


Visa fler inlägg