Vi-som-mist

Vaknade innan klockan ringde imorse, trots att jag sovit alldeles för få timmar, gick upp och började plocka fram inför dagen. 
Idag så har Linda, en fin vän från Barncancerfonden Östra, och jag haft en Vi-som-mist-träff här hemma hos mig. En träff där man helt enkelt får en möjlighet att träffas om man har mist ett barn i cancer. Vi har träffats för att samtala om sjukdomen, hur det var när barnet dog, begravningen, högtider och födelsedagar och idag har vi pratat om syskon. Ingenting är rätt eller fel utan det blir tillfällen där vi lyssnar in varandra och kanske kan få tips eller tankar hur man kan hantera vardagen och sorgen. 

(null)

Med ljus, frukt och fikabröd kan det bli en god stund fastän ämnet är så otroligt sorgligt. 
Tid för att få prata om sitt barn som dött med andra som varit med om liknande situation kan vara skönt samtidigt som det är fruktansvärt ledsamt att fler familjer drabbas av död. Barn och cancer hör inte ihop och barn ska definitivt inte behöva dö. 

(null)
Breathe

När Linda och jag hade plockat undan efter dagen så skjutsade jag henne till tågstationen och därefter åkte jag hem för att landa på yogamattan. Så skönt att jag har min yoga där jag ger mig själv tid att bara vara i mig själv. 


Jag är tacksam att jag har Barncancerfonden Östra där jag träffat så många familjer där många blivit goda vänner. 

I stort sett har jag bara varit hemma idag, men känner mig helt slutkörd och jag skulle behöva en god natts sömn för att komma ifatt. 

Tack Linda för idag!Skönt att veta att det är söndag i morgon. 


Visa fler inlägg