Lämnar detta 2020

Vilket år det blev på många plan. Återblickar görs ofta för att summera det gångna året. Tittar jag tillbaka så är det väl mest att det blev mer digitalt än vad jag hade trott med jobbet. Pandemin har tvingat oss alla att tänka om och hålla i och hålla ut. Själv blev jag väldigt omobil de sista sex månaderna av 2020. Efter min olycka på fjället så ställdes återigen min syn på livet om. Vet ju att livet kan ändras väldigt abrupt. Jag blev tvungen att ta det lugnare och lära mig handskas med den huvudvärk som har stannat kvar. Väntar på att få köra bil själv. Det som ändå då har förenklat all logistik är att jag har kunnat jobba hemifrån så pass mycket under hösten och fått mycket skjuts av Alwa och Johan. Jag ser nu bara tillbaka på året och konstaterar att det har passerat och att 2021 måste bara helt enkelt bli så mycket bättre. Här i fjällstugan så plockades all jul bort och julgranen åkte tillbaka ut i garaget. Skidåkning blev det inte förrän efter lunch och då bara upp på Skals och Pers backe. Det snöade hela dagen små små flingor så snödjupet ökade inte direkt, men det minskade inte heller.
Luftiga liftköer.
Alwa och jag såg klart serien Bridgerton när vi kom hem från backen och åt godis uppkrupna i soffan. Jag somnade nästan innan vi skulle börja med nyårsmiddagen.
Julduk byttes mot en beige och nya ljus sattes i mässingsstakarna. Man tager vad man haver här i stugan och det är liksom en befrielse att inte ha för mycket att välja på.
Lite bubbel
Johans nyårsgrillning blev toppengod och potatisgratängen gick heller inte av. Ett glas vin och jag känner mig ändå nöjd. Må vårt kommande år bli ett friskare år där vi ändå fortsätter hålla på hygienen, ta lärdom av de digitala möjligheterna för att mötas och konsumerar mindre. ✨🥂Gott Friskt 2021 till dig🥂✨
Visa fler inlägg