Sista semesterdagen

Så skönt att vakna hemma och få vara hemma sin sista semesterdag. I morgon drar jobbet igång igen efter fyra veckors ledighet. 
Den här sommaren hade vi oplanerade veckor. Vi fick en målartripp till Vemdalen, ett par dagar till Byxelkrok, lite målning av sjöstuga, segling på västkusten, möten med lite vänner, en massa yogastunder hemma och på Sandviksbryggan och några gånger vid Yogakiosken vid Ågelsjön. I natt kom vi hem från Vemdalsskalet där vi i stort sätt bara var och vände för att lämna en tv. Gårdagen spenderade vi i Funäsdalen och kollade på hus. Vi klarade den trippen på 48 timmar. 
Lördagen började molnigt på Sandviksbryggan, skönt att kunna yoga ute i linne ett tag innan solen vann över molnen och tröjan åkte på. Efter yogan körde min fina Carina och jag några yogatwinövningar efter ett långt och svalkande bad. 


(null)

(null)

(null)

(null)
Den här sommaren har jag blivit av med badkrukestämpeln om vattentemperaturen håller minst 20 grader. 

(null)

(null)

(null)

Det är ett tag sedan vi gjorde yogautmaningar tillsammans och nu känner jag att jag saknat det. Carina är en lugn, småbusig och genomsnäll vän som jag inte haft så länge men som jag tycker väldigt mycket om. Hon är en fin vän och kollega. 

(null)
Lite fröknäcke 

(null)
Sista dagen med CENTER, Yoga With Adriene. 

(null)

(null)

(null)
Temat för sista dagen; BE STILL
En lugnare klass, men det var långt ifrån lugnt och precis vad jag fixade i skuggan på altanen. 

(null)
Det blev blått idag, vilken otrolig vår och sommar vi fått. 

(null)
Min kära kusin tyckte att den här lilla enhörningen skulle få plats hos oss. 


Sommaren är inte slut bara för att semestern är det. Nu ser jag fram emot en höst som håller sig ungefär som den årstid vi nu har. Kanske lite regn nattetid vore bra förstås. 
Ett par veckors semester har jag kvar att kunna växla in mot ledighet. Tid ska man ta tillvara på för den kommer inte tillbaka. 


Laddad med en massa ny energi. 


Visa fler inlägg