Mat i olika former

Igår var jag på Vila för en god möteslunch med Inca och Anja och på kvällen var jag nere hos Kristina för att käka räkor och dricka rosé. Idag lunchade jag med Linda i Linköping och kvällen spenderades med Marie, Pamela och Ulrika först hemma hos Marie och sedan vidare till Vila för god mat vid Strömmen. 

 
 
En fin lunch med utsikt över vattnet och Norrköping. Så härligt att kunna sitta ute och äta när det är sommar. En liten kort tur genom Karl Johans park med bland annat kaktusplanteringen som varje år byter motiv.
Istället för en blomma när jag skulle bort till Kristina så blev det en flaska Barefoot Bubbly och en ljushållare som en liten kul grej.
 
 
 
 
Fortfarande ovan att se mig själv i kort hår oc dessutom plattat. Det var väldigt många år sedan som jag gick iväg och klippte mig och stylade/fixade till det. Jag är nog en halvlat/hellat människa när det kommer till smink och hår, det ska gå snabbt.
 
I morse tog jag det riktigt lugnt, satte mig vid köksbänken där jag tog mitt kaffe och mina mackor.
 
 
Linda och jag lunchade på IKEA-huset innan vi åkte på ett möte för Barncancerfonden Östras räkning. Buffe' betyder mycket mat...
 
 
 
 
 

Så mycket gott jag har stoppat i mig sista dygnet och fått ha underbart sällskap av olika viktiga människor i mitt liv. 

Tack för allas sällskap!
 
 
 
 
0 kommentarer publicerat i Allmänt, För en god sak, Mat och Bak;
Taggar: Barncancerfonden Östra, Kaktusplanteringen, Karl Johans park, Linköping, Mat, Norrköping, Vila Bar&Kök, hemmet, köksbänken, rosé, räkor, vänner
Visa fler inlägg