Tisdagstankar

(null)
Morgonmöte 

En julduk några gamla tomtar och arvet efter Madde, en ljusängel. Det doftar gott när man tänder ljus och det är lite småmysigt att tända lite varma strålar på morgonkvisten. 

(null)
Otur

Direkt efter jobbet åkte jag till Ica Maxi för en veckohandling. Det var rätt så lugnt för många har återigen börjat handla en och en för att minska trängseln. Tre överfulla stora papperspåsar och så blev det avstämning. Så typiskt när jag var så trött och hungrig. 

(null)
Skönt att komma hem till ett öppet hus. 

Det tar lite tid att plocka upp matvaror när man är trött och hungrig men det är helt enkelt bara att gilla läget och göra’t. 

(null)
Dag 250

Tänk vad mycket man kan få gjort fastän man bara hunnit handla. Handla är mycket mycket tråkigt och energikrävande.  Mer fokus på saker som fyller på den egna koppen med  energi och trevligheter. Det behöver aldrig vara de dyra eller stora lyxgrejerna som fyller min kopp utan bara att komma ut i naturen fyller mer än en kopp. Det kan heller aldrig bli ett överflöd utan med naturen kanbjagcfylla på hur mycket som helst. Jag älskar att bara gå ut och ta en djurstig eller annan mindre stig helt planlöst. Vad gör du för att fylla på?
KramVisa fler inlägg