Fölseda o semmelda

Ingen vanlig födelsedag hemma hos oss när vi firar vår minsting Weras 14:e dag. Wera som fick 7 år och exakt tre månader med oss innan cancern tog hennes tappra och kämpande kropp ifrån oss. Även om hon varit borta i snart lika många år som hon levde med oss så är hon alltid och för all tid med mig i tanke och känsla. 

Vi tänder ofta ljus för att lysa upp den saknad vi känner för vårt yngsta barn och lillasyster till sina två fina storasyskon. Lite läjla, lila, blommor en dag som denna och istället för presenter en liten slant till Wera Isakssons sparbössa på Barncancerfondens Egen insamling. 
Inga barn ska behöva drabbas och än mindre dö av barncancer, "utrota barncancer" och "80% räcker inte" precis som Barncancerfonden har som vision och motto är så viktiga för mig. 
 
Weras födelsedag vill vi i familjen fira, fastän hon bara är med oss i våra hjärtan, med kladdkaka-fika. Wiktor tog på sig att baka när han kom hem tidigare än jag och det var fint dukat när jag hade stressat hem från jobbet. Min mamma och vi fikade med kladdkaka så som vi har gjort sedan 2011 då den första konstiga födelsedagen utan Wera var. 
 
Semmeldag hörde jag i radion när jag var på väg till jobbet och då stannade jag till på vårt lokala bageri, Åby Bageri, i slutet av vår backe och köpte två semletårtor. En till mina kära kollegor och en som reserv hem ifall det inte skulle bli någon kladdkaka eller räcka. 
 
 
 
2
 
 
 

Med Weras favvosar Rammstein och även Sabaton i lurarna och med mitt halsband från lillfinger.se lunkade jag på löpbandet och mådde riktigt bra en timme fastän jag fick stretcha ryggen emellanåt. Det blev på så sätt ett lite lugnt intervallpass och förhoppningsvis en bra början på lunksäsongen. 

 

Träning är lite extra skönt och välbehövligt ibland. 

 

 

0 kommentarer
publicerat i Allmänt, För en god sak, Inköp, Mat och Bak;
Taggar: Barncancerfonden, Friskis, Födelsedag, Helly Hansen, Wera, Wera Isakssons sparbössa, fika, kladdkaka, lillfinger.se, löpbandet, semletårta, semmeldag, träning, Åby Bageri, Åby Handelsträdgård, älskad för all tid
Visa fler inlägg