Snökänning

(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
En lång bilfärd upp till Vemdalsskalet har avverkats under dagen med tidig uppstigning. Tur att jag slapp körningen då sonen och jag agerade sen taxi i natt. Bilfärden bjöd på spegelblanka sjöar där de vackert gul-rostfärgade löven syntes i dubbel bemärkelse. 
När vi närmade oss Vemdalen så kom den första snön och nu ser byn mer vinterklädd ut än sist jag var uppe i full grönska. Åh vad jag längtar till att få åka skidor. Vi åkte direkt och inhandlade snöskyfflar och spade så att det går att skotta sig fram till ytterdörren för nu är vintern i antågande här uppe i Vemdalsfjällen. Sedan googlades på någon enkel maträtt och vi shoppade loss på Ica och tog oss upp till stugan för att börja fixet. 
(null)
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Lite enkelt glöggmys i stugan med créme fraiche och mosad ädelost innan matlagningen börjar. 
 
(null)
Hahaha jag släckte visst lamporna i min wall walk. Underbart sköna brallor från Hangmatta ska bos in ordentligt dessa dagar. 
 
 
 
(null)
 
(null)
 
(null)
Kul med stugfix när resultatet blir bättre än ursprunget. 
 
 
Det är något visst med fjällmys och få lufsa runt i mysisar. Det blev även bubblan och skitgubbe, vilket är mysigt runt bordet. 
 
 
 
0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Inköp, Mat och Bak;
Taggar: BLOSSA, Old Delhi 2017, Vemdalsfjällen, Vemdalsskalet, bilfärd, glöggmys, inköp, inredning, lampor, mat, snö, stuga, stugfix
Visa fler inlägg