Det blommar

Det blommar för fullt nu när det har varit varmt ett par dagar efter de ihållande regnskurarna som fyllt på i sjöar, bäckar och åkrar. Välbehövligt för att det ska få grönska vilket det verkligen gör. 

(null)
Skolan som ligger vid en av Norrköpings vackra Promenader har vackra rosa träd nu. 

Det är verkligen en fröjd att behöva ta utvägen för att hämta en kopp kaffe. Undviker att gå inne i skolan vilket såhär års bara är en fröjd. 

(null)
Varje liten blomma är som en liten rund ros. 

(null)
Flyttat in. 

Idag har det varit ett slutprov på jobbet och så har jag däremellan haft lite Meet-möten och flyttat in. Jag har fått en ny kalender, jodå jag använder Outlook men vill ha pappersboken fortfarande att slå upp, så i den har jag flyttat in idag. Det är faktiskt lite skoj, nästan som att leka skola som jag gjorde när jag var liten och skrev (då var det ju bara nonsensord men de kändes viktiga) viktiga saker att komma ihåg. 
Efter jobbet bytte jag enhet och till Teams istället. Ett kortare möte för Barncancerfondens räkning för att kanske utveckla det samtalsstöd som nu funnits digitalt två terminer för föräldrar som mist. Barncancerfonden vågar testa och vågar prata om det som är svårt. Döden är inte kanske så lätt att prata om men det behövs och att vi är flera som delar våra tankar och känslor. Tillsammans kan göra att man kan känna trygghet och sammanhang, känna sig lite normal och våga lyfta sina tankar, berätta om sin "resa" och ha frågor om  hur andra gör/gjort. Jag tror mycket på samtalets kraft och att vi kan prata om det svåra och lyftas av varandra. 

(null)


(null)
Läcker knop på kvällens promenad. 

(null)
Framför mig gick myggviftaren. 

Myggorna fullkomligt dras till Johan och jag riktigt såg hur det svärmade där han gick. Mindre mygg runt mig. 

(null)
Ut i Yxbacken var det nästan myggfritt när vi gick uppför. 

(null)
Lupinerna börjar slå ut. 

Det kommer bli en ren fröjd om ett par dagar med alla lila och rosa blommor uppe på toppen. 

(null)
Dag 100

Det trodde jag knappt att det skulle komma upp i 100 dagar, men det är som sagt bättre än ingen träning alls. 
Veckan är igång, så nu kör vi för tisdagen!
Kram

Visa fler inlägg