Stötsäkert

(null)
Väder och vind på många träd här. 

(null)
Vårfix i området. 

Idag har tvättbrädevägarna jämnats ut en hel del med en massa nytt grus inför alla påskfirare som nu kommer upp. 

(null)
Jobbdagen avslutades i soffan. 

Det blir rätt så långa dagar när man sitter på köksstolen vid matbordet och jobbar hela tiden. Därför är det lite omväxlande att sätta sig i soffan om jag inte behöver skriva för mycket. En eftermiddag med mer kunskap om språkstörning. 

Sedan blev det att åka ner till byn och spänna på sig munskyddet innan jag vågade mig in på Ica. Tråkigt att se att en hel del kunder inte kan läsa den stora skylten utanför och den inne i butiken om att vi handlar en och en. Förstår inte folk att vi måste hålla avstånd och att det inte går när man kommer in i små affärer. 

(null)
Smidigt att även få med sig två paket som kommit till affären. 

(null)
Livstid, stötsäkert

Det låter lovande med termosar som ska hålla.  En termos som kommer att hålla när den ligger i skoterlådan hoppas jag. Den förra blev det bara glasskärvor av och en hel kanna kaffe skvalpade runt i lådan. Nu köpte jag två stycken i två olika storlek och hoppas att jag blir nöjd. 

(null)
Så nöjd

Nu har skotern en låda på sidan, som Johan har längtat efter sedan den dag skotern kom hem. 

(null)
Ser ut som julafton eller hur?!
Två par skidor, det blir perfekt. 

Att kunna ha med sig skidorna i lådan för kommande toppturer tror Johan mycket på. Vi har sett lådan på skidpatrullernas skotrar här  och mannen tyckte den såg bra ut. Motor & Fritid i Funäsdalen var snälla och beställde hem. 

(null)
Dag 44


Ikväll är det väl lite fredagskänsla?


Visa fler inlägg