Kortare dag

Kortare dag då vi flyttat fram klockan för sommartid, men vi fick ingen sommarstart direkt. Snöfall som förvisso inte låg kvar och bara ett par grader varmt under förmiddagstimmarna. 


(null)

(null)
Termometern ute på fönstret visade fem grader...

(null)
...men inne var det 20 grader till. 
Johan fick en termometer till slut att ha inomhus. 

En Blomus-termometer köpte jag även för innebruk på Vera Design & Interiör. De är ju faktiskt i samma rum fastän den ena sitter utanför. 
Johan är nöjd och jag slapp att en "Claes Olsson-variant" inhandlades och placerades i köksfönstret med en massa sladdar och tekniska finesser. 

(null)
Skrattade gott åt alla "nitlotter" eller var det åt den skrapande entusiasmen?

(null)

Tänk att vädret kan slå om så snabbt, men till min fördel idag. Det blev en riktigt skön skogspromenad med Nowa. 

(null)

(null)

(null)
Så vackert. 

(null)
"Min" första blåsippa för i år. 

(null)

(null)

(null)

(null)
Högt däruppe i masten jobbades det. 

(null)
Herrsjön

(null)
När vi kom upp på höjden var vi i samma höjd som männen i masten. Det gick visst inte att zooma in, men de är i vänstra delen av bilden. 

(null)

(null)
Nowa och jag satt uppe på toppen och njöt av dagen en stund. 

(null)
Några fler 

(null)

Mysigt att det var dagsljus när vi sent omsider käkade middag alla fyra i uterummet. Samtalen varierade som vanligt runt bordet och torktumlaren blev färdig så att sonen kunde återvända till Linköping med ren tvätt. Ler åt att han kommer hem för att tvätta för den sköter han själv, men det serveras ju i och för sig mat här hemma som kanske är valet till att komma hem ibland. En fattig student behöver lite extra med mat då och då och kanske en kort stund med sin familj. 

(null)

Sista dagen med mars månads yoga; #ywareset och de 14 minuternas lugna yogasessionen satt fint. Jag har varit skapligt trött idag och har haft känningar i rygg och huvud. Kanske gårdagens mastiga dag med Spin of Hope?
Undrar nyfiket vad ledordet för april månads yoga blir som börjar i morgon?En timme som jag hade velat ha, men sommartiden lockar mig mer. 


Visa fler inlägg