TjurRuset

På lördag var det visst dags för TjurRuset. Nummerlappen damp ner i brevlådan som ett brev på posten. Märkligt vad tiden går fort och att det redan snart är 3:e oktober. Lär mig visst aldrig det där med att löpträna inför något. Anette och jag som ska dit har tack och lov lite samma inställning, att ta sig runt och att ha skoj. Förra året var vi två helt okunniga amatörer som aldrig ens hade sprungit i en vattenpöl tidigare, kom dit och vid första vadarstället tog det lite försiktigt. Sedan blev vi mer och mer bekväma i geggigheten och det slutade med att vi låg och skrattade i leran medan vi simmade igenom det långa diket. Synen av oss och alla våra medlöpare var obetalbar, vi såg ut som grå sälar. Jag kände mig snarare som en knubbsäl i mina tighta trikåer som helt hade försvunnit av all lera eller att jag istället såg ut som jag klivit ut från en lerinpackning av kroppen ända upp till öronen. 

I år sker TjurRuset på Norra Djurgården. 

Tolv startgrupper drar iväg på lite olika tider för 18:e gången i världens äldsta nationalstadspark på Norra Djurgården. På lördagen är vi 6 500 anmälda till loppet och det ska bli jättegeggigt och kul även att jag inte tränat direkt någon löpträning. 


Tog mig i allafall in till Friskisgymmet och ställde mig en timme på crosstrainern och det blir det närmsta löpträning jag kommer inför lördagen. 
Hoppas få till ett HITpass på torsdag också sedan blir det att vila sig i form. 

Tycker om konditionsträningen på denna maskin. 

Att träna inne sparar på vrister dagarna innan loppet, eller hur?


Dessa fina "Tube bio fire"  från Herstal värmer bra, men idag köpte Johan två...

...vita infravärmare. Det förlänger säsongen ännu lite till. Hittills har vi inte behövt något annat än levande ljus. 

Vi sitter "ute" och njuter med en massa Majas Cottage-lyktor. 


Vardagslyx att sitta länge och äta. Hemgrillade revbensspjäll och klyftpotatis förgyllde onsdagen. I morgon och på fredag har vi fortbildning på jobbet och det är alltid spännande. 


Sista dagen av 
#basicyogamix
Seated Forward Fold

Visa fler inlägg