Wera blir firad

Den 28/2 2003 föddes vår 3:a, Wera. Hon kom vid lunchtid så Wiktor och Alwa hann att vara på dagis. Johan åkte och hämtade dem och de kom in för att hälsa på. Wiktor hade nyligen fyllt 4 år och Alwa var 2 1/2 år. Jag minns att jag tänkte när de kom in, vad stora de var, fastän de inte var det. 
Livet som trebarnsfamilj flöt på och de var nästan aldrig ens förkylda förrän den där grymma knölen kom. Knölen som opererades bort, strålades och behandlades med tyngsta artilleriet cytostatika. Det gick inte ändå och Wera hann bara få leva 7 år och 3 månader. 

Lila är vår Wera-färg. Fint med Sagaforms Pava tillsammans med Majas Lyktor


Idag är det 12-års firande. 
Vi har valt att alltid fira hennes födelsedag med kladdkaka hemma helt själva. Favoritkakan inte bara för Wera, men den var hennes favvoefterrätt/fika och är nu ett viktig inslag. En liten symbolisk tradition som är god. Barnen har alltid fått välja maten på sin fölsedag och vi håller fast vid vad Wera gillade. 
I år när vi lever i byggkaos bjöd mamma ut oss till dem. 
Mamma hade varit rar och bakat en kladdkaka💜💜💜. 
Mycket levande ljus. 

Rödbetor med fetaost, olja och flingsalt. 

Oxfilé, potatisgratäng och grönt. 

Ost är gott. 
Kladdkaka

Mysigt firande av vår älskade Wera hos mamma och Uffe, tack för allt 💜💜💜.

Många vänner och bekanta har hjälpt till att fylla Wera Isakssons sparbössa på Barncancerfonden under åren. Pengar som går direkt till forskning, råd och stöd. Jag går ibland in och läser alla fina  ord, hälsningar ich namn. 
Det har samlats in 219 950:- än så länge, bravo. Alla pengar behövs i kampen att utrota barncancer. 💜


Tack alla som går in, skänker en slant och skriver ett par ord eller sitt namn. 
Visa fler inlägg