Åka mot guld

Att få börja morgonen med en vacker soluppgång när jag svängde ut och mot jobbet, som att åka mot en guldskatt. Gatubelysningen var fortfarande igång, men morgonens ljus innan jag kom in till stan var verkligen vackert. 

(null)

(null)
Som en guldskatt
 
(null)
Det spökar på Bergsbron. 

På Bergsbron hade det lagom till Halloween hängts upp stora spöken i gatlyktorna och de dansade på i vinden. Verkligen rätt stämning när det lite grådassiga Norrköpingsvädret tog emot mig med regn i luften. 

Alwa och jag lunchade på Napoli, kvarterets pizzeria där jag tog deras goda sallad med varm kyckling, varma brödsnittar dippandes i tzatziki. Mätt och belåten fortsatte eftermiddagen tills jag slutade och skyndade iväg för ett möte...

Lite matshopping och övningskörning i många av stadens ännu fler möjliga rondeller/cirkulationsplatser. I Norrköping kan man lära sig körning i dessa, för staden är fullproppad av dem. 

(null)
Här var julbelysningen igång såg jag under vår rondellövningstur. 

Kvällspackade för en kort sväng upp till fjällvärlden efter jobbet i morgon. Därefter blev det lite "wild thing" och styrka med avslutning i crow pose. 

(null)
Det går iallafall snabbt att packa. 

(null)
Wild Thing

(null)
"Kråkan" Crow Pose

(null)
Jag gillar bjudgodis med papper. 

(null)

Små söta spöken och pumpor och häxor har besökt oss för "lite bus eller godis". Modiga barn som vågar sig in hos oss med vår vakthund. 


Happy Halloween
🧡🖤🎃🖤🧡

Visa fler inlägg