Kulturnatten

Kulturnatten för 21 år sedan träffades Johan och jag ute på krogen och för 20 år sedan gifte vi oss i ett strålande och varmt septemberväder. I Kvillingekyrkan hölls vigseln och bröllopsfesten hade vi ute i Abborreberg. Blommor och dekorationer gick i orange och grönt, pumpor och rönnbär från naturen plockades in. 

Idag fick det bli en bukett i repris från igår att ta med till kvällens middag. En bukett som får mig att tänka på de färgerna vi hade valt som tema till bröllopet. Färger kommer och går i inredningen och likaså material i kläder. Häromdagen chockades jag lite över de Musse Pigg tröjor som en affär hade och över att det fanns massor med sammet på galgarna, men det är bara att inse att allt kommer tillbaka i cykler, med nya snitt och med andra namn för exempelvis senapsgult eller lejongult. Såhär års är det i blomväg i och för sig mycket i höstfärger. 

Skogen för hundpromenad och direkt efteråt en joggingrunda. 

Kulturnatten har börjat och vi tog oss en promenad genom den otroligt vackra staden på väg till middag. 

Så gott och trevligt att jag missade att föreviga huvudrätten. 

Nu är vi tillbaka och är kulturella efter en god middag med fina vänner. Blues Dynasty spelar. Jenny och Totto spelade i Kvillinge kyrka för oss för 20 år sedan, så därför är det lite extra kul. 


Kul tur på stan KULTURNATTEN. 

0 kommentarer
publicerat i Allmänt, Mat och Bak;
Taggar: Blues Dynasty, IMPULS, Knäppingsborg, Kulturnatten, Norrköping, Träning, jogging, middag, skogen, teater
Visa fler inlägg