Dimensioner

Att få olika dimensioner på tillvaron får jag verkligen med mig från mitt jobb, både från det proffesionella och ideella jobben. Jag får möjligheten att se och känna på olika vinklingar av livet, vilket verkligen ger mig ödmjukhet till livet.  
Idag efter vanlig undervisning och muntliga mattenationella så kollades Åby Ridklubb in med vad de kan tänkas ha att erbjuda för att få ytterligare en dimension av livet, livet från en hästrygg. 
Att lyssna in i sin kropp och på sin kropp genom meditation gjorde jag senare under kvällen genom en skön guidning.

(null)
Färska frallor från "mitt bageri" på vägen till jobbet. Påsen matchade snyggt mot låtsaskakelväggen i rött. 

(null)
Många levande ljus. 

(null)

(null)
Kvillinge kyrka i vackert strålkastarljus från min bil när jag passerade förbi på vägen hem från Svärtinge som också fick sig ett kort besök. 

(null)
Inför Sorgebearbetningskursen som fortsätter i morgon eftermiddag har jag ikväll suttit med ett dimensionsdiagram tillsammans med en glögg och lite pepparkakor i soffan. 

(null)

(null)
Idag kom mycket passande denna bild på Wera och Johan från sista sommaren på sjön som hel familj. 

Detta ger mig också självklart dimensioner till livet och som har påverkat och gjort mig till den jag är idag. En människa som jag hoppas ses som levnadsglad, trots de motgångar jag har/haft, tacksam till vänner, glad i träning och att jag älskar livet. 


(null)


Ibland får man påminna sig själv om allt positivt som kommer till en på olika sätt i olika dimensioner. 0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: BLOSSA, Kavli mjukost, Old Delhi 2017, dimensioner, dimensionsdiagram, färska frallor, glögg, hemmet, meditation, pepparkakor, sorgebearbetningskurs, träning, upponer, Åby Konditori & Bageri
Visa fler inlägg