Klämd

Idag har vi haft en dag på jobbet som avslutades med ämnesträff. Dessa träffar skulle jag vilja ha en gång i månaden minst. Träffas och prata ämne, planera tillsammans och som idag gå igenom material som ska behållas.


Sedan åkte jag in till stan för att bli klämd, jag var på mammografi. Inget skönt alls, men något jag är tacksam att den svenska sjukvården erbjuder. Det gick snabbt och jag blev så väl emottagen och middagsmaten kom på bordet till halv åtta iallafall. Råkade lägga mig på soffan efter middagen och vips så slumrade jag till ett tag. Skönt med lite soffchill, men samtidigt så jobbigt när man vet att man egentligen inte är färdig för dagen. Eller så var det just det som jag var, färdig, fast med en annan innebörd.

Lite stretch på min sköna matta och ett luftande varv runt kvarteret med man och vovve innan kvällsbestyren.
Ikväll blev det inget skoljobb hemma för jag var alldeles för trött och ibland får det vara så. Jag är glad att jag orkar jobba på just nu och att mina kollegor och elever är hur goa som helst mot mig.

 

Bästa platsen för mjukstretch är på den stora mjuka mattan. Övar och övar och kanske kommer jag en halv millimeter djupare nu...

 

 
 
 
 

Det blev en kort luftrunda, men jag gillar att den blev av och så är det mysigt att se alla upplysta hus när man går runt kvarteret i byn till skillnad mot skogen där jag nästan alltid annars bara går. Fotade bara huset där jag själv bor och gillar att vi har så pass mycket belysning utomhus som lyser upp i mörkret.

 

 

Inga klämbilder, men kanske klämmiga bilder på mig och min snygga snok?!?

 

0 kommentarer
publicerat i Allmänt
Taggar: Stretch, Träning, belysning, klämd, mammografi, soffchill, upplyst, yoga
Visa fler inlägg