Fina handdukar

 
Idag har vi åkt hem från Uddevalla där vi haft det gott och mysigt ett par dagar. 
 
Bron vid Trollhättan över Göta Älv. Nästan samma väg som om man vill ta sig med båt hem, Göta Kanal. 
 
Skövde
 


Pizzastopp i Karlsborg. 
 
Karlsborgs fästning...
 
...och Göta Kanal på väggarna. 
 
 
Passerar och fotar i farten. 
 
Den röda tråden för dagen - Göta Kanal - binder samman Uddevalla och Norrköping (Söderköping) och att det finns fler möjligheter att ta sig mellan syster och mig även båtvägen. 
Det skulle vara roligt att segla hemifrån Gryt och runt kusten för att segla med dem på Västkusten och sedan gå hela Göta Kanal tillbaka. Jag har aldrig slussat. 
 
Askersund - Zinkgruvan - småvägar genom ett vackert landskap
 
Mycket vatten utmed vår hemväg. Vatten är blött och då behöver man handdukar och det leder vidare till mitt senaste inköp. 
 
Kajsa och Magnus har bott i sitt hus några år nu, men deras badrum känns supernytt och fräscht. Deras badrum renoverades från scratch. Vitt från golv till tak med stora fina plattor och är riktigt ljust och fräscht. 
 
När man tycker att badrummet skulle behöva sig ett ansiktslyft utan att kakla om de mindre snygga väggarna så är handdukar ett tips. 
Hittade fina från Cult Design Sweden på Instagram hos Vemdalendesign för att piffa upp lite. 
Först beställde jag två storlekar och tänkte handduk och duschhandduk för storleken efter tänkte jag badlakan och det blir för stort och trångt på krokarna/hängarna. 
Så fort första beställningen kom hem så insåg jag mitt misstag... En beställning till bidde det och nu finns det randiga handdukar iallafall. Tur att affären hjälpte mig fastän den ligger så långt bort. 
 

Rart med ett litet meddelande. 
 
 

En hel hög blev det till sist av mjuk och härlig Cultkvalité. 
 
Känns lite lyxigt. 
 
Tvättade och tumlade. 
 

Snygg även efter användning. 
 
En snygg handduksvärmare vore något, men det räcker till de två som duschar här. 
 
Gästerna får slåss på denna hängare över badkaret. 
 
 
Johan har börjat fundera på att göra om badrummet. Grått golv med enkla vita väggar och då plocka bort badkaret som var mysigt att ha när barnen var små och de ville kvällsbada. Att få bort badkaret, även att det är litet, skulle ge ett lite luftigare intryck. Duschväggarna och kommoden kommer nog få vara kvar i den framtida makeovern eftersom de bara är ett par år gamla.  
 
Majas Cottage-lyktor
 
Väl hemma har lyktorna fått brinna fint för vår Wera och alla andra små kämpar. De brinner för alla de vi alltid och för all tid saknar. Inte mer eller mindre just idag, men idag ska vi visst minnas lite extra... Alla Helgona. 
 
Final av min #utmaningokt15  ska vara enligt den stegring jag gjort:

26 armhävningar
26 rygglyft
26 situps
26 squats 
105 s planka
 
Nu kände jag för att göra lite finalkänsla av det och jag körde så många som det finns dagar i oktober efter en dag i bilen. Det blev istället: 
 
31 armhävningar
31 rygglyft
31 situps
31 squats 
125 s planka


OctoberYogaSpice
Savasana
 
Månadens sista asana var just ett avslappnande/meditation och det kändes bra efter att ha suttit still så många timmar slänga sig på golvet och köra utmaningen följt av avslappning för att meditera kan jag inte. Kanske skulle lära mig det?!
 
 
Ha en fin afton!
🎃🍂🎃🍁🎃🍃🎃
2 kommentarer
publicerat i Allmänt, Inköp;
Taggar: Cult, Majas Cottage, OctoberYogaSpice, Savasana, Vemdalen Design, Wera, badrum, handdukar, inköp, min #utmaningojt15, min #utmaningokt15, piffa upp, relaxation, träning, yoga
Visa fler inlägg