Tankar

Tankar efter en dag som jag aldrig lär glömma. Viktig att få komma ihåg och få prata om. Enormt tacksam för allas olika hälsningar som kommit in under dagen. Tack till er alla. Livet går verkligen upp och ner. För mig är inte dalarna så många eller djupa ändå. 
Har sedan länge valt att dela med mig utan att kanske egentligen fundera igenom vad jag skriver. Det är väl det fina med min typ av dagbok som det inte finns något vinstsyfte med alls. Det kan bli ok och det kan bli mindre ok, men det är min story. Kul att det bläddras/scrollas på min sida. Tänker att det otänkbara med att mista ett barn kanske är bra att belysa ur olika synvinklar och att även visa på att jag har det väldigt bra i min vardag samtidigt. Vi gör saker som vi mår bra av och gillar att göra när vardagen inte pockar på. 

(null)

(null)
Två rosbuketter från elever.
Rörd över gesten. 

(null)
Dag 974

(null)
Läskande gott

Det blev en sen dag på jobbet för det var många frågor på räknestugan. Kom hem och vi åt tillsammans och så blev det bara vattning ute. Sedan däckade jag i soffan. 
Kände mig lite extra trött idag, men i morgon kör jag på som vanligt igen. Att ta ett steg tillbaka och helt enkelt andas för att sedan fortsätta framåt på stadiga ben. 


Kram